Ghidul Serviciilor
Service Grup Iasi - Comercializare Si Reparatii Copiatoare
inapoi la firma 203 vizite
Poza Servicii oferite
Pret: 300 RON
Foto

Proiectarea retelei constituie cel mai important pas in realizarea unui sistem informational optim. In urma unei analize detaliate a cerintelor dumneavoastra, specialistii nostrii vor alcatui un plan de proiectare a retelei de o eficienta crescuta si o investitie financiara cat mai mica.

Se va realiza un plan detaliat al retelei ce va implica printre altele

Service Grup va pune la dispozitie servicii profesionale de proiectare, cablare, intretinere si suport retele structurate prin care veti avea avantajul de a reduce simtitor costul unor eventuale modificari efectuate la nivelul cablarii infrastructurii existente. Veti elimina necesitatea de a instala noi cabluri si echipamente de fiecare data cand utilizatorul isi schimba locatia statiei de lucru sau cand este schimbata amplasarea echipamentelelor din zona de lucru, respectiv ehipamentele de retea. De asemenea, in procesul de proiectare a retelei se va lua in calcul si evolutia in timp, pentru a asigura dezvoltarea omogena si reducerea probabilitatii de aparitie a congestiilor de trafic, care duc la scaderea performantei retelei si la pierderea de informatii. Cu o proiectare profesionala a retelei, schimbarile intervenite in cadrul infrastructurii nu vor mai reprezenta o problema pentru firma dumneavoastra. Modificarile se vor efectua numai în dulapurile de distributie. Prin intermediul cablarii structurate, se pot integra cu usurinta serviciile de telefonie, reteaua de calculatoare, sistemul de antiefractie, sistemul de acces controlat si sistemul de supraveghere al cladirii. Instalarea unui nou post telefonic sau calculator se poate realiza foarte repede, fara sa se intrerupa functionarea sistemului. Se pot economisi foarte mult timp si bani prin proiectarea corecta, instalarea corespunzatoare si utilizarea unei retele structurate. Deoarece adaptam fiecare solutie nevoilor si cerintelor clientilor nostri, nu dispunem de un pret fix, acesta urmand a fi stabilit in urma unei analize preliminare. Puteti integra acest serviciu cu celelalte servicii dedicate retelelor, cablare structurata, intretinere, suport retele, sau cu oricare alt serviciu pe care il oferim, pentru a beneficia de reduceri substantiale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.