Ghidul Serviciilor
Service Grup Iasi - Comercializare Si Reparatii Copiatoare
inapoi la firma 203 vizite
Poza Servicii oferite
Pret: 100 RON
Foto

SERVICE CALCULATOARE Prin intermediul unui abonament de servicii IT beneficiati de asistenta tehnica la sediul firmei dumneavoastra, suport telefonic si online, pentru defectiunile aparute la orice tip de echipament folosit (statii de lucru, servere si echipamente de retea). Abonamentele de service calculatoare se adreseaza in special firmelor mici si mijlocii din Iasi sau din zonele adiacente care nu au un departament specializat pentru servicii IT sau care doresc sa externalizeze aceste servicii.

Firmele care nu doresc un abonament de service calculatoare pot beneficia de serviciile oferite de specialistii IT  prin intermediul unui contract de service calculatoare pe baza de interventii la cerere. Astfel in momentul in care apare o problema in reteaua dumneavoastra de calculatoare, puteti contacta echipa Service Grup pentru a remedia problema. Timpul de interventie la sediul dumneavoastra este stabilit la semnarea contractului de service calculatoare pe baza de interventii.

Apeland la un contract de service calculatoare, reteaua de calculatoare din firma dumneavoastra va fi protejata tot timpul impotriva defectiunilor accidentale care duc la imposibilitatea de a va desfasura activitatea in conditii normale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.