Prezentarea cursului
Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de brutar-patiser preparator produse fainoase care face parte din domeniul ocupational industria alimentara, a bauturilor si a tutunului.
Diploma obtinuta
Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de brutar-patiser preparator produse fainoase. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.
Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului
Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.
Unitati de competenta
Detalii despre curs
Tipul cursului: calificare Cod NC: 7412.2.2 Durata cursului: 20 saptamaniConditii inscriere: invatamant minim obligatoriu
Documente necesare pentru inscriere
Modalitati de plata:
Plata se poate realiza sub doua forme: