Prezentarea cursului
Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de bucatar care face parte din domeniul ocupational turism si alimentatie publica.
Diploma obtinuta
Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de bucatar. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.
Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului.
Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.
Unitatile de competenta
Detalii despre curs:
Tipul cursului: calificare Cod NC: 5122.2.1 Durata cursului: 20 saptamaniConditii inscriere: studii generale minime obligatorii
Documente necesare pentru inscriere
Modalitati de plata:
Plata se poate realiza sub doua forme:
In rate egale conform contractului de formare profesionala inchei