Ghidul Serviciilor
Scoala Eurotraining
inapoi la firma 174 vizite
Poza Cursuri domeniul alimentar
Foto

Prezentarea cursului

Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de preparator produse din carne si peste care face parte din domeniul ocupational industria alimentara.

 

Diploma obtinuta

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului preparator produse din carne si peste. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului.

Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.

 

Unitati de competenta

Detalii despre curs:

Tipul cursului: calificare Cod N.C.: 7411.2.1.  Durata cursului: 20 saptamaniConditii inscriere: studii generale

 

Documente necesare pentru inscriere

 

Modalitati de plata:

Plata se poate realiza sub doua forme:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.