Ghidul Serviciilor
Equitana Horse Shop
inapoi la firma 124 vizite
Poza Produse farmaceutice
Pret: 63 RON
Foto

Gel pentru rani cu ioni de argint, Total Care Wound Gel, Equimins

Gel pentru rani cu ioni de argint, Total Care Wound Gel, Equimins

 

Acest gel contine extracte de plante naturale si poate fi folosit pentru vindecarea ranilor chirurgicale si a altor leziuni (taieturi, contuzii, arsuri), dupa vindecarea ranilor, accelereaza procesul de cicatrizare.

 

Contine: Ioni de argint: particulele incarcate pozitiv de argint, care au o puternica actiune antimicrobiana (antimicotic) bacteriile sunt distruse in proportie de 99%. MSM: care ajuta excelent la regenerarea pielii excelent si vindecarea ranilor. Aloe Vera: care a fost mult timp cunoscuta pentru vindecarea ranilor, ingrijirea pielii, ajuta la tratarea arsurilor solare si are proprietati calmante si emoliente. Ulei de arbore de ceai: are efect antiseptic. Ulei de musetel: a fost folosit de secole pentru efectul sau calmant, analgezic natural. Echinacea (coneflower) extract de plante: ajuta la activarea celulelor albe din sange, anti-inflamatorii si are proprietati antiseptice. Extract din plante de soc negru: are proprietati de antibiotic natural. Alantoina: Aceasta este o proteina care accelereaza reinnoirea celulelor, este foarte buna pentru pielea aspra, crapata si deteriorata.

Utilizarea recomandata: Se foloseste de 2-3 ori pe zi ranile curatate inainte.

Ambalaj: 100 ml (EH 428) flacon dozator. Depozitati intr-un loc uscat, la temperaturi cuprinse intre 10-20C.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.