Ghidul Serviciilor
Equitana Horse Shop
inapoi la firma 124 vizite
Poza Produse farmaceutice
Pret: 93 RON
Foto

Gel de racire E.P.F 10, Equistro

E.P.F. 10 este un gel pentru aplicare externa, care relaxeaza si reactiveaza partile corpului care sunt in mod constant solicitate in timpul activitatilor fizice (articulatii, ligamente, tendoane si muschi). E.P.F. 10 asigura o reducere reala a temperaturii localizate in zonele solicitate, cu un efect imediat. Actiunea sa este intarita de extractul de hammamelis si efectul sau astringent.

 

Compozitie: Apa demineralizata, Propanol, Extract de Hammamelis, Sulfat de magneziu, Timol, Clorura de potasiu, Sulfat de aluminiu, Sulfat de sodiu, Iodat de Potasiu. EPF 10 nu contin uleiuri eterice de ex. camfor, mentol sau ulei de Rozmarin. Mod de utilizare: Gelul se aplica direct pe pielea calului, care a fost deja curatata si uscata. Apoi se maseaza incet, pentru a permite produsului sa intre in piele, daca este necesar se poate aplica un bandaj peste acest gel. Aplicati de 2 sau 3 ori pe zi. A nu se folosi pe rani deschise.

Ambalaj: Flacon de 520 ml.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.