Ghidul Serviciilor
Equitana Horse Shop
inapoi la firma 124 vizite
Poza Produse farmaceutice
Pret: 53 RON
Foto

Supliment nutritiv pentru energie, Energy Booster, Equimins

Energy Booster reprezinta o sursa de substante nutritive cu valoare integrala care se valorifica imediat. Compozitie: Glucoza, vitamine, clorura de calciu, gluconat de magneziu, lizina, metionina.

Efect: Caii, si mai ales caii de sport, ajung deseori in situatii in care utilizeaza toate resursele lor nutritive. Acestea trebuie sa fie compensate rapid. Equimins Energy Booster contine in cantitati mari substante nutritive, energizante, substante minerale, aminoacizi, vitamine si microelemente.

Indicatii: In cazurile suprasolicitarilor (concurs, efort fizic accentuat, antrenament), pentru satisfacerea nevoii de energie. In cazul diferitelor boli care conduc la lipsa apetitului, este recomandat pentru satisfacerea nevoilor de substante nutritive.

Instructiuni de folosire: Se poate administra direct in gura. In cazul cailor de sport, cu 1 ore inainte de exercitii.

Dozare: de obicei: 30ml inainte de efort, iar dupa efort mai poate fi administrata inca o doza de 30 ml daca este necesar.

Ambalaj: Seringa 30 ml.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.