Ghidul Serviciilor
Complex De Agrement Colt De Rai
inapoi la firma 93 vizite
Poza Descriere complex
Foto

La intrarea in comuna Popricani, la 10 km de orasul Iasi, pe partea dreapta, se gaseste complexul de agrement “COLT DE RAI”.

     Proprietate privata, complexul se intinde pe o suprafata de 50 000 de metri patrati, incluzand terasa, bar, baza hipica cu teren pentru echitatie, sala de petreceri cu terasa proprie, spatii verzi amenajate pentru plimbare in aer liber, partie pentru sanius iarna, locuri de joaca pentru copii, parcare, zone pentru practicarea sportului (fotbal, volei, tenis de masa, etc).

     Accesul catre complexul de agrement este deosebit de facil si comod, pe drum asfaltat si bine intretinut, atat cu masina, cat si cu microbuze ce deservesc ruta Iasi – Popricani. Parcarea masinilor se face in interiorul complexului, in zone special amenajate si securizate.

     Terasa si restaurantul va ofera meniuri si bauturi specifice zonei, precum si un ambient placut pentru a petrece momente relaxante, departe de zgomotul orasului.

      De asemenea, avem posibilitatea de a gazdui petreceri de neuitat pentru diverse ocazii, intr-un cadru intim si deosebit.

     Va invitam sa vizitati o zona destinata relaxarii si divertismentului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.