Ghidul Serviciilor
Complex De Agrement Colt De Rai
inapoi la firma 93 vizite
Poza Echitatie
Foto

Desi echitatia a fost cunoscuta de sute de ani drept un sport nobil, destinat exclusiv vechilor familii regale, in prezent acesta nu mai tine cont de limitele impuse cindva de statutul social, devenind un hobby pentru tot mai multe persoane. Calaria face parte din putinele sporturi pe care cineva il poate practica exclusiv din placere si nu din nevoia de a face miscare sau de a fi in forma.

      Fie ca este vorba despre tonusul muscular pe care-l capeti, fie ca este vorba despre increderea in fortele proprii, calaria te ajuta foarte mult. Echitatia practicata regulat te ajuta sa ai o forma fizica excelenta, sa scapi de kilogramele rebele, dar mai important, sa iti modelezi partea inferioara a trupului: abdomenul, membrele inferioare, aripioarele si partea interioara a genunchiului. Astfel, printre beneficiile practicarii acestui frumos sport se numara imbunatatirea posturii, tonifierea abdomenului si a bratelor, exersarea muschilor si incheieturilor.

      Miscarile tridimensionale ale calului nu pot fi reproduse de niciun aparat electronic, ele contribuind la tonifierea diferitelor grupe de muschi pe care alte exercitii nu le stimuleaza. In plus, evadarea in natura, impreuna cu energia pozitiva pe care aceste fiinte reusesc sa ti-o transmita are avantajul de a-ti reda echilibrul psihic, fiind un adevarat "tratament antistres".

     Daca aceste rinduri v-au capatat atentia si v-au facut sa va doriti sa cunoasteti senzatia minunata pe care calaria v-o poate oferi, va asteptam la COLT DE RAI. Un instructor rabdator si o pereche de cai instruiti si prietenosi (fetita Samba si baiatul Apas) va stau la dispozitie cu sedinte de 45 minute la pretul de 35 lei sedinta sau abonament 10 sedinte la 300 lei.

     Rezervarile se fac la TEL.0740/804324.

     Avem si o poneita, Furnicuta, iar micutii dumneavoastra vor fi deosebit de incintati sa calareasca asemeni personajelor preferate din povesti. Si, mai ales nu uitati: calaria ii invata pe cei mici sa fie rabdatori, iar faptul ca se pot descurca cu un animal la o virsta frageda le creste increderea de sine. Chiar de la inceput ei invata ce este echilibrul, coordonarea, cum sa-si invinga teama, cum sa-si stapineasca emotiile, etc. Este un sport care le pune in miscare atit corpul, cit si mintea iar sentimentul de libertate, atunci cind esti doar tu si calul nu se compara cu nimic altceva.

     Asadar, copii sau adulti, va invitam sa faceti cunostinta cu frumusetea si unicitatea acestui sport!

     Program numai pe baza de rezervari la TEL: 0740/804324 de luni pana vineri, in intervalul orar 16-19, iar simbata si duminica, in intervalul orar 10-19. In cazul in care sunt doritori si dupa orele 19, putem sa satisfacem si aceasta exigenta intrucit terenul pentru echitatie este dotat cu instalatie de iluminat nocturna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.