Ghidul Serviciilor
Complex De Agrement Colt De Rai
inapoi la firma 93 vizite
Poza Piscina
Foto

 Piscina, amenajata in aer liber, cu o suprafata de 75 m.p. si o adincime de 1.40 m, este dotata cu sistem de reciclare permanenta a apei si instalatie automata de reglare a Ph-ului, astfel incit aceasta este filtrata, tratata chimic si antimicrobian, asigurind o apa de calitate si fara nici un risc pentru sanatatea dumneavoastra.

      La "Colt De Rai" puteti beneficia de bai de soare ce va vor aduce un bronz natural si sanatos in cadrul unui spatiu special amenajat pentru cele 60 sezlonguri. Piscina ofera o plaja de 300 m.p cu pavaj antiderapant si o zona pentru sezlonguri cu podea speciala din lemn. Accesul la sezlonguri este inclus in pretul biletului.

      Tot aici se pot organiza petreceri in atmosfera romantica a bazinului frumos iluminat.

     Oaspetii pot lua masa pe terasa special amenajata unde, intr-un cadru rustic, servim cea mai buna pizza facuta dupa retete traditionale italiene cu ingrediente mereu prospete si de cea mai buna calitate. Mai puteti comanda diferite feluri de preparate la gratar, garnituri si salate cu legume culese chiar din gradina noastra.

     De la barul nostru puteti servi o bere rece, o gama variata de vinuri, un cocktail racoros sau o cupa de inghetata.

 

     Piscina este deschisa vara intre orele 9-19.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.