Ghidul Serviciilor
Sunna Rollers, Jaluzele Cluj Napoca
inapoi la firma 221 vizite
Poza Jaluzele Verticale Textile
Foto

Jaluzelele Verticale Sunna iti ofera flexibilitate si te ajuta sa iti exprimi creativitatea.Designul inovativ permite lamelelor sa elibereze suprafata ferestrelor, oferind astfel vitibilitate maxima asupra privelistilor existente.

Lamelele se rotesc 180 de grade, astfel dand posibilitatea ca nivelul de lumina care patrunde in incapere sa fie bine controlat, fara a sacrifica intimitatea dorita.

Materialele pentru jaluzele verticale fac parte dintr-o colectie variata, cu culori dintre cele mai diverse, de la nuante contemporane la tonuri naturale calde. Combinarea tutror acesto optiuni dau posibilitatea creeri unor Jaluzele Verticale cu aer distins. 

Jaluzele Verticale Blackout

Jaluzelele Verticale Blackout  sunt o buna alternativa la traditionalele draperii, avand in vedere ca se pot folosi penmtru a diminua lumina intr-o incapere, sa a o elimina in intregime. Jaluzelele blackout sunt perfecte pentru cametre in care este nevoie de mai mult intuneric pentru diverse activitati - TV, gaming.

Caracteristici:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.