Ghidul Serviciilor
Sunna Rollers, Jaluzele Cluj Napoca
inapoi la firma 221 vizite
Poza Rolete Textile
Foto

oletele textile sunt o solutie de umbrire durabila si practica. Ele sunt potrivite pentru toate tipurile de ferestre. Fie ca doresti sa creezi un decor simplu sau sa creezi un look decorativ, rulourile textile iti ofera multiple posibilitati si culori. Rulourile interioare pot fi alegerea potrivita pentru tine, deoarece atunci cand sunt inchise acopera fereastra in intregime, blocand razele solare si retinand caldura. Functioneaza cu ajutorul unui mecanism montat desupra geamului, oferind astfel un design simplu si functional.

Dispunem de o gama variata ale materialului textile, astfel incat poti alege rulouri simple, albe, pentru un decor simplu, sau alege jaluzele cu o textura interesanta sau imprimeuri grafice.

 Caracteristici ale Rulourilor Textile de Interior      Roletele textile sunt fabricate dintr-o gama larga de tesaturi de calitate, transparente sau dense pentru un control dorit al luminii solare, se vor potrivi cu orice interior in ceea ce priveste culoarea si moda. Produsul nostru este un produs curat si simplu, usor de folosit printr-un mecanism cu lant de margele lateral. Aceasta acoperire a ferestrei isi datoreaza popularitatea simplitatii, valorii decoratiei si a pretului scazut sau mediu. Vei satisface oricare dintre nevoile tale de decorare si confidentialitate cu ajutorul rulourilor noastre intr-un mod usor si simplu si la un cost redus. 

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.