Ghidul Serviciilor
Sunna Rollers, Jaluzele Cluj Napoca
inapoi la firma 221 vizite
Poza Rulouri Exterioare
Foto

Rulourile Exterioare si ferestrele se potrivesc percum soarele si vara. Fie ca vrei un sistem de umbrire solara, doresti sa economisesti energie sau ai nevoie de protectie eficienta impotriva intrusilor neinvitati – jaluzelele de aluminiu de la Sunna sunt sisteme inteligente, complet automatizabile, care reduc costurile energetice, ofera mai mult confort si securitate suplimentara.Rulourile exterioare chiar reduc zgomotul din exterior si ajuta impotriva insectelor nedorite. De asemenea, ofera o protectie eficienta impotriva vremii nefavorabile. Jaluzelele de aluminiu sunt elemente elegante de design pentru fatade. la Sunna gasesti o selectie vasta pentru a se potrivi perfect cerintelor arhitecturale. 

Caracteristici ale Jaluzelelor Rulou de Aluminiu:

Rulourile Exterioare de la Sunna nu cunosc limite pentru ideile de proiectare si uimesc cu perfectiunea tehnica si ideile inovatoare. Chiar si arhitectura conservatoare elaborata va fi complimentata de jaluzelele e aluminiu Sunna din punct de vedere al functionalitatii si stilului: fronturile mari sunt protejate eficient de soare sau de ochii trecatorilor.Te bucuri de umbra binevenita si de intimitatea casei tale. Jaluzelele se adapteaza, de asemenea, la formele provocatoare ale ferestrei. Chiar si geamurile triunghiulare sunt transformate în elemente de design, datorita rulourilor exterioare de la Sunna.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.