Ghidul Serviciilor
Sunna Rollers, Jaluzele Cluj Napoca
inapoi la firma 221 vizite
Poza Storuri Romane
Foto

Storuri Romane Interioare

Colectia Sunna de storuri romane interioare ofera varianta de lux a decorarii ferestrelor, care va transforma orice schema de design interior.Este disponibila o gama de storuri versatila cu variate modele si culori pentru a completa orice decor rafinat. Fie ca doresti un design minimalist, boho sau traditional, storurile Sunna se integreaze perfect si definesc stilul.Poti adauga individualitate design-ului tau prin selectarea variantelor si accesoriilor potrivite. Daca nu stii inca cum veo decora inspira-te din colectiile noastre, apoi masoara si comanda usor online!  

Caracteristici ale Storurilor Sunna:

In anul 2020, preferintele cumparatorilor se indreapta catre amenajari rafinate, unde detaliile se etaleaza din ambundenta si aduc un farmec aparte acelui loc numit „acasa”. Despre alegerile inedite, care se remarca prin noblete, frumusete si inspiratie vorbesc specialistii in materie de design interior la inceputul acestui an. Dormitoarele, de exemplu, se vor distinge prin aspectul intim, diafan, devenind o oaza a detasarii de cotidian. Pentru cea mai atragatoare incapere a casei, Sunna vine cu solutii!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.