Ghidul Serviciilor
Pefoc.ro, Sibiu - Cosuri De Fum Inox
inapoi la firma 220 vizite
Poza Cosuri de fum Schiedel
Foto

Cosurile de fum Schiedel  fac parte din renumitul grup BRAMAC, cunoscuti pentru invelitori si acoperisuri  profesionale. Acestea sunt de fapt sisteme de cosuri de fum ceramice si au ca element central tubulatura de samota de inalta calitate.

Se racordeaza la seminee, sobe de teracota, centrale termice sau chiar cazane de mare putere, si asigura evacuarea in siguranta a fumului si gazelor de ardere emanate de acestea. 

 

Sistemele de cos de fum ceramice sunt rezistente la condensul acid, socuri termice si sunt potrivite indiferent de combustibilul utilizat sau de sursa de caldura. In plus, aceste sisteme de cos de fum ceramice sunt adaptabile, existand varianta alegerii unui combustibil mai avantajos in cazul unei explozii de preturi. Garantia cosurilor de fum ceramice este de 30 de ani.

 

Cosurile de fum SCHIEDEL UNI

Cosuri de fum de inalta calitate, utilizate pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si gazelor de ardere provenite de la generatoare de caldura individuala, cazane pentru instalatii de incalzire centrala sau instalatii termice industriale. Sunt adaptabile pentru combustibili gazosi, lichizi sau solizi, se monteaza simplu si rapid, cu costuri reduse si asigura functionarea sursei de caldura la randament maxim. Pe intreaga durata de exploatare nu necesita reparatii sau interventii costisitoare si elimina total riscurile de incendii si intoxicatii provocate de cosuri de fum defecte sau neetanse.

 

Compuse din:

- Tubulatura de samota de calitate tip Schiedel, cu racorduri

- Termoizolatie din placi de vata minerala bazaltica

- Manta prefabricata cu protectie mecanica si stabilitate

- Accesorii (piatra soclu, grilaj de ventilare, usa de curatare, con, placa de acoperire)

 

Cosurile de fum Schiedel Uni vin intr-o gama larga de tipodimensiuni, pentru o selectie corespunzatoare: pentru un singur canal, doua canale egale ori inegale sau un canal de fum si unul de aerisire.

Pentru o functionare optima a sursei de incalzire, precum si un consum redus de combustibili si costuri mai mici, este foarte importanta corelarea focarului cu elementele de racordare si cosul de fum, de aceea este necesara o dimensionare corecta a diametrului interior util al cosului.

Beneficiarilor le revine sarcina de asigurare a rezistentei si stabilitatii, prin urmatoarele masuri de asigurare statica: corset metalic din profile otel cornier, zabrelit; camasuiala din beton armat monolit sau un set asigurare statica tip Schiedel.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.