Ghidul Serviciilor
Clima Serv Instal, Iasi - Reparatii Centrale Termice, Aer Conditionat
inapoi la firma 148 vizite
Poza Despre noi
Foto

Clima Serv Instal SRLBunescu Lazar Bogdan - inginer instalatiiVerificari tehnice periodice si reparatii centrale termice0744.691.353 / 0762.120.846

 

 Inginer autorizat ISCIR,execut lucrari de verificari tehnice periodice, reparatii centrale termice, si aparate de aer conditionat. Intervin promt si eficient ofer factura si garantie; Garantez curatenie ,comportament civilizat,preturi de bun simt!

 Din dorinta de a va oferi servicii de inalta calitate, promptitudine si  profesionalism in anul 2012 a luat fiinta CLIMA SERV INSTAL SRL, societate ce are ca obiect de activitate servicii de intretinere si service pentru cazane si centrale termice. Conform autorizatiei ISCIR detinuta de compania noastra venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu servicii de instalare, montare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizare pentru aparate consumatoare de combustibili (gaz, lichid, lemn/peleti) cu puteri de pana la 400 kW, precum si pentru cazane de apa calda cu puteri de pana la 400 kW.

 In aceeasi masura, CLIMA SERV INSTAL ofera solutii de consultanta tehnica si proiectare pentru instalatii termice, sanitare si gaz, iar prin colaboratorii nostri va oferim si serviciul de supraveghere si verificare tehnica a instalatiilor (RSVTI).

 Inginerii nostri bazandu-se pe o experienta bogata si cursuri de specialitate urmate la producatorii de echipamente si atestati de ISCIR, va stau la dispozitie pentru interventii pe toata raza judetului Iasi.

 Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna. Solutia la indemana pentru a evita viitoare pagube tot mai mari: mentenanta (curatarea si intretinerea) instalatiei interioare de incalzire (centrala termica, radiatoare, tevi).

Produse si Servicii

Asiguram:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.