Ghidul Serviciilor
Ringstar Club
inapoi la firma 139 vizite
Poza Cursuri dresaj canin
Foto
Foto

Varsta minima 6 luni, se accepta inscrierea numai dupa un test sau dupa absolvirea altui curs Ringstar. Este un curs cu inscriere permanenta.

Acest curs se adreseaza in principal absolventilor cursurilor Disciplina de Companie-Baza, care vor sa perfectioneze educatia cainelui si/sau sa incepa un sport canin. Deasemenea oricine are un caine care trece testul la inscriere este binevenit.

Cursurile de dresaj organizate de Ringstar Club, se desfasoara pe terenul clubului dar si in trafic, imbinand sedintele de disciplina cu cele de socializare si cu cele teoretice.

Sedintele din terenul de dresaj se organizeaza intr-o grupa de maxim 8 caini, in acest fel facandu-se o socializare buna si totodata stimuland invatarea prin metoda imitatiei. Fiecare poate invata foarte multe cunoscand problemele si greselile celorlalti cursanti, acest stil de lucru fiind foarte motivant atat pentru caini dar si pentru oameni.

Scop final:

caini:

oameni:

Exercitii:

pentru caini:

oameni:

In cadrul acestui curs, proprietarii vor lucra cu cainii lor sub stricata supraveghere a instructorilor Ringstar Club, exercitiile fiind exemplificate si corectate de catre instructori.

Se vor organiza sedinte speciale pentru exercitiile in conditii grele de socializare, care vor fi tinute in trafic, intr-o locatie apropiata clubului.

Cursul Dresaj Disciplina de Companie - curs Avansat este organizat sub forma unui modul de 8 sedinte/ luna, (2 sedinte/saptamana), aproximtiv 1h si 30 min/sedinta, pret 150 euro/luna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.