Ghidul Serviciilor
Ringstar Club
inapoi la firma 139 vizite
Poza Cursuri dresaj canin
Foto
Foto
Foto

Curs pentru cateii intre 2-6 luni.

Puppy Class este echivalentul unei "gradinite" din sistemul educational uman, pregateste puiul pentru educatia viitoare, oferindu-i baze temeinice.

Principalul scop al acestui curs este acela de a invata proaspetii proprietari de catei cum sa previna greselile, cum sa creasca puiul in asa fel incat acesta sa nu deprinda obiceiuri nedorite, astfel, mai tarziu, nu vom aloca timp rezolvarii problemelor ci educatiei propriuzise. Totodata ofera oamenilor notiunile necesare pentru a comunica cu puiul lor pana cand varsata lui va permite inceperea unui program mai complex.

Un lucru foarte important pe care acest curs de dresaj canin "Puppy Class" si-l propune, este socializarea puilor de catei, socializare care se face intr-un mediu controlat sub supravegherea instructorilor, proprietarii cateilor invatand sa faca fata oricarei situatii. Nu exista "prea devreme" in educatie si dresaj, deci, cu cat incepem mai din timp cu atat vom avea rezultate mai bune. In acest modul de curs cateii si oamenii invata impreuna primii pasi ai comunicarii si isi stabilesc relatia.

Scopul final

caini: -sa avem caini echilibrati, motivati, socializati, gata sa inceapa dresajul, capabili sa comunice si sa interactioneze bine cu alti caini, cu stapanii lor si cu alti oameni.

oameni:

Exercitii

pentru caini:

pentru oameni:

In cadrul acestui curs, proprietarii vor lucra cu cainii lor sub stricta supraveghere a instructorilor Ringstar Club, exercitiile fiind exemplificate si corectate de catre acestia.

Se vor organiza sedinte speciale de socializare care vor fi tinute in trafic, intr-o locatie apropiata clubului. Cursul este organizat sub forma unui modul de 8 sedinte/luna (2 sedinte/saptamana), aproximativ 1h si 30min./sedinta, pret 150 euro/luna, dupa o luna sau doua, in functie de performantele si varsta catelului, se trece la Disciplina de Companie - Curs de Baza

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.