Ghidul Serviciilor
Ringstar Club
inapoi la firma 139 vizite
Poza Ringstar PetHotel
Foto

Suntem un pet hotel din Bucuresti - Baneasa care punem la dispozitia animalelor spatii de cazare de aproape 20m2 in camere separate, unde caini sau pisici deopotriva regasesc confortul de acasa, avand propriul televizor si covor, canapea, patut, mic mobilier, incalzire individuala, web-cam.

Camerele Very Important Pet (VIP) se adreseaza celor care nu vor sa faca nici un compromis in ceea ce priveste confortul prietenului lor, sau animalutelor cu nevoi mai speciale.

Toti oaspetii cazati in camerele Very Important Pet se bucura de o atentie mai speciala, putand fi scosi la plimbare de oricate ori doreste proprietarul si la orice ore, de asemenea incercam sa indeplinim orice cerinta a dv. Orice camera din acest hotel pentru animale poate fi personalizata dupa cerintele dv. cu obiecte sau mobilier de acasa.

Tarif pensiune caini sau pisici in camere VIP - cu acces la web-cam: 95 lei/noapte

Hrana poate fi adusa de client, sau o putem asigura noi pentru un cost suplimentar de 10 lei/zi /catel sau 5 lei/zi/pisica

* 50% reducere pentru al doilea animalut al aceluiasi proprietar cazat in aceeasi camera; ** in camerele VIP pot fi cazate si alte animale de companie (pasari, reptile, rozatoare, etc. )

Check in: non stop; Check out: ora 14.00, între 14.30-20.30 se percepe o taxa de 50% din pretul unei nopti; dupa ora 20.30 se mai taxeaza o noapte de cazare.

Servicii op?ionale:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.