Ghidul Serviciilor
Five Instal Mentenanta Iasi - Revizii Tehnice Periodice Instalatii Gaze
inapoi la firma 159 vizite
Poza Electrovalva cu senzor gaz
Foto

Este reprezentata de un echipament de preventie format dintr-un senzor de detectare a pierderilor de gaze si o electrovalva cu inchidere automata a furnizarii cu gaze, in caz de avarie.

Existenta acestui echipament este obligatorie prin NTPEE/2008 pentru siguranta locuitorilor imobilelor. 

Senzorul (sau detectorul) de gaze se monteaza in incaperea in care exista aparatul de consum gaze iar electrovalva se monteaza in cel mai indepartat punct posibil al instalatiei. Intre cele doua echipamente exista o conexiune electrica. In cazul emanatiilor de gaze senzorul semnaleaza acustic si optic existenta unei probleme si transmite catre electrovalva un semnal care duce la sistarea furnizarii cu gaze. Astfel, pericolul producerii de accidente datorate scurgerilor de gaze este evitat.

Societatea noastra este agreata de catre Delgaz Grid S.A. si autorizata de catre ANRE pentru montarea acestor echipamente iar sistemele pe care le utilizam sunt de cea mai buna calitate.

Exista mai multe tipuri de echipamente: cu senzor pentru detectarea gazului metan sau pentru detectarea gazului metan si a monoxidului de carbon, iar dimensiunile electrovalvei pot fi cuprinse intre 1/2” si 8”. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.