Ghidul Serviciilor
Academia De Hipnoza Baia Mare/maramures
inapoi la firma 98 vizite
Poza Despre noi
Foto

Ne dorim să punem în evidență faptul că hipnoza este necesar să fie tratată și înțeleasă ca o manifestare conștientă a omului superior. În acest sens, promovăm un înalt nivel de profesionalism în domeniul hipnozei, oferind spriin, traininguri pentru formarea profesională, workshopuri, oportunutăţi de networking, membrilor noştri. De asemenea, susţinem utilizarea unor tehnici de hipnoză verificate, timp de peste 20 de ani de către noi, terapeutic, asigurând astfel atât rezultatul garantat al sedinţelor de hipnoză cât şi promovarea acesteia şi creşterea gradului de conştientizare publică al avantejelor terapiei prin hipnoză.

 

CUNOAŞTEM FOARTE BINE CALEA PE CARE VĂ PUTEM GHIDA PAŞII.

 

S-a pierdut complet în negura istoriei momentul în care omul ar fi înțeles prima dată fenomenul denumit astăzi hipnoză. Există, totuși, dovezi prin care putem demonstra că hipnoza era un fenomen cunoscut foarte bine acum 6000 de ani. Era însă important, la acea vreme, ca hipnoza să fie cunoscută doar de către cei care erau iniţiaţi în şcolile de mistere. Acei iniţiaţi ştiau, cam tot ceea ce se ştie astăzi despre Univers, faptul că Pământul era rotund şi se învârtea, atât în jurul axei, cât şi în jurul Soarelui şi multe alte secrete ale fiinţei umane. Acei iniţiaţi îşi transmiteau cu mare grijă secretele din tată în fiu, de la maestru la discipol.

În epoca modernă hipnoza a fost mediatizată de către binecunoscutul Franz Anton Mesmer, dar şi aruncată într-un derizoriu ce frizează şarlatanismul, în lipsa unor cunoştinţe suficient de solide ale aceluiaş personaj. Odată cu declararea lui Franz Anton Mesmer ca şarlatan, hipnoza a împărtăşit mare parte din soarta acestuia.

Am avut posibilitatea acum peste 20 de ani să începem şi noi să ieşim cu hipnoza în public, dar cunoscând foarte bine felul în care funcţiona simţul comun, la acea vreme şi pentru a evita aceeaşi soartă pe care a avut-o promotorul ei în lumea modernă, am preferat să desfăşurăm o activitate de cercetare, discretă, departe de ochii mult prea curioşi ai publicului şi ai mass mediei, încă nepregătite, pe atunci. Cercetare care ne-a permis astăzi să dezvoltăm cele mai complexe programe în domeniul hipnozei de la noi din ţară şi nu numai.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.