Ghidul Serviciilor
Lacul Racilor-Restaurant Olomp
inapoi la firma 195 vizite
Poza Restaurant
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Restaurantul Lacul Racilor are 3 stele (conform Certificatului de Clasificare Nr. 10058/ 17.05.2011, eliberat de Ministerul Turismului). Capacitatea sa este de 140 de locuri in interior la care se adauga alte 60 de locuri pe fermecatoarea terasa amplasata pe malul lacului.

Aici va invitam sa descoperiti adevarata savoare a preparatelor din peste, intr-un cadru special.

Este locul ideal pentru cine romantice, pentru evenimente unice, pentru intalniri de afaceri, pentru reuniuni festive sau pur si simplu pentru o masa linistita in mijlocul naturii.

Pe langa preparatele din pestele prins zilnic de catre pescarii din zona, Restaurantul Lacul Racilor va ofera un meniu variat, in care se regasesc preparate cu specific romanesc si balcanic si vinuri din podgoriile celebre Jidvei, Recas, Segarcea, Murfatlar si Cotnari.

Personalul calificat al Restaurantului Lacul Racilor asigura servicii de inalta clasa, garantand o atmosfera de neuitat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.