Ghidul Serviciilor
Mobshop Design
inapoi la firma 89 vizite
Poza Saltele copii
Foto

Saltelele din fibra de nuca de cocos sunt ideale pentru sanatatea bebelusului tau. Fibrele de nuca de cocos (testate pentru a nu contine factori poluanti sau toxici) utilizate de fabrica cu specific BIO creeaza un mediu sanatos si placut, un suport ferm dar in acelasi timp elastic si confortabil, ce permit copilului sa creasca sanatos si cu o coloana vertebrala corect formata.

De asemenea trebuie sa amintim ca acest material (fibra de nuca de cocos) permite bebelusului sa respire usor chiar daca acesta doarme pe burta fiind foarte permeabila la trecerea aerului, evitand efectul de apnee (efectul de sufocare atunci cand copilul doarme cu fata pe saltea).

Pentru a crea o elasticitate mai mare, intre cele doua placi de fibra de nuca de cocos este plasat un nucleu de ELIOCEL cu grosimea de 4 cm. Eliocelul este un material sintetic creat din materiale noninvazive si netoxice.

Este de asemenea un material creat pe structura celulara a latexului (celule intercomunicante) ce permite o ventilare foarte buna a saltelei, eliminand excesului de umiditate, etc.

Structura FIBREI DE NUCA DE COCOS este compactata in placi de 1 cm grosime si are urmatoarele caracteristici:

Pentru a proteja copilul de un contact direct structura de fibra de cocos este impachetata intr-o structura din netesut PE antialergic. Stratul de netesut impiedica contactul direct cu fibrele naturale, la care unii copii pot fi alergici.

Toate acestea sunt protejate de o husa detasabila si lavabila, antialergica si antistatica (detasabila cu fermoar) Structura de fabricatie:

Recomandata pentru copii cu greutatea pana la 20 kg Grosime saltele: 8 cm Garantia acestor saltele este de 10 ani pentru forma si 2 ani pentru materialele de acoperire

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.