Ghidul Serviciilor
Mobshop Design
inapoi la firma 89 vizite
Poza Saltele superioare
Foto

Salteaua Fresh Classic Memory este destinata persoanelor active, sportive ce doresc un mediu de somn ferm si comod in acelasi timp, dar nu comod in sensul de soft (moale si pufos). De aceea materialul MemoryFoam a acestor saltele nu are decat 2 cm grosime.

Saltelele FreshClassicMemory sunt concepute ca o combinatie intre efectele benefice ale materialului MemoryFoam si suportul poliuretanic pe celula deschisa, confortabil si placut.

Senzatia de somn revigorant in special pentru persoanele cu o viata activa si/sau sportive, un suport mediu/ferm si comod in acelasi timp.

Stratul de 2 cm din MemoryFoam al acestei saltele este realizat dintr-un material cu densitate 50 kg/mc si este indeajuns pentru a crea o amprenta buna a corpului si pentru egalizarea punctelor de presiune. Cu cat avem o densitate mai mare a materialului memoryfoam cu atat reactia la caldura si presiunea corpului este mai puternica.

Dupa stratul de MemoryFoam urmeaza o placa de material indeformabila cu celula deschisa avand grosimea de 15 cm si densitatea de 30 kg/mc.

Rolul acestei placi este de a crea un suport eficient de duritate medie-ferma si de a permite prin celulele deschise un control bun al umiditatii ce apare in zona de contact dintre corpul utilizatorului si suprafata saltelei.

Umiditatea este absorbita in interiorul materialului (atata vreme cat este utilizata) si apoi este evaporata in atmosfera (cand salteaua este neutilizata).

Acest control al umiditatii este completat de banda 3D de aerisire rapida ce este montata perimetral pe marginile saltelei. Rolul benzii 3D este de a permite materialului sa respire mai eficient si mai rapid.

Salteaua este acoperita un un textil tricot 3D antialergic matlasat cu vata siliconata de 150g/mp. Tratarea materialului nu permite dezvoltarea larvelor de acarieni pe suprafata saltelei.

Toate acestea la un loc creaza o saltea confortabila si comoda cu un control al bun al umiditatii avand o duritate medie+. Structura de fabricatie:

Grosime saltele: 18 cm Garantia acestor saltele este de 6 ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.