Ghidul Serviciilor
Service It Hmr Constanta - Depanare Centrale Telefonice
inapoi la firma 144 vizite
Poza Automatizari case
Foto
Foto

Conceptul de case inteligente

 

Putem spune ca avem o CASA INTELIGENTA daca functionalitatea instalatiilor dintr-o casa este controlata prin scenarii predefinite sau daca toate subsistemele (control iluminat, control temperaturi, sonorizare ambientala, alarmare la incendiu si efractie, irigatii si degivrare etc.) sunt integrate intr-un singur sistem si pot fi controlate printr-o interfata grafica facila si comoda proprietarului sau daca, sunt anticipate anumite nevoi ale ocupantilor casei sunt anticipate si rezolvate automat.

Odata instalata o asemenea solutie, nivelul de confort si personalizare in locuirea unei case va creste la un nivel care anterior parea de neconceput. Pe langa toate acestea, faptul ca instalarea solutiilor de automatizare determina luna de luna economii semnificative la costul de intretinere a casei nu vine decat sa completeze fericit ansamblul de beneficii ale automatizarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.