Ghidul Serviciilor
Inamorata
inapoi la firma 263 vizite
Poza Rochii de mireasa
Pret: 1.400 RON
Foto

O rochie de mireasa  în linie A ,eleganta și simpla, confecționată din brocart, satin, tiul și îmbrăcată în voal de dantelă cu o broderie deosebit de bogată cusută cu mărgele de sticla. O rochie de mireasa  pentru cei care isi doresc o rochie simpla si in acelasi timp plina de rafinament.

Este o rochie clasica, cu corsajul bine definit si fusta in forma literei A, care se potriveste aproape oricarui tip de silueta si mai ales persoanelor mignone. Rochia confera eleganta si este preferata de miresele inclinate spre traditie.

 Acest tip de rochie avantajeaza miresele care vor sa mascheze partea inferioara a corpului. Silueta A-Line, oferita de acest tip, este o adevarata prietena a unei doamne. Usor evazata de la solduri in jos, ofera o eleganta desavarsita.

Asa cum am spus si mai sus acest tip de rochie este potrivita pentru miresele mici de inaltime pentru ca acest model da iluzia de lungime. Dar totodata avantajeaza si persoanele inalte pentru ca da iluzia de plentitudine.

Ca si croi, rochia A-line, in partea de sus este mulata, iar pe masura ce coboara se amplifica, largindu-se usor incepand din zona soldurilor. Fusta  rochiei de mireasa se mareste treptat de la nivelul taliei in timp ce curge spre picioare. Nu este la fel de bufanta precum rochia printesa, insa  poate deveni spectaculoasa prin accesoriile alese.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.