Ghidul Serviciilor
Arhexpert Studio
inapoi la firma 283 vizite
Poza Perdele
Foto

Sarea și piperul unei amenajări sunt, fără doar și poate, perdelele și draperiile. Acestea, dacă sunt bine alese, pot pune în valoare o anumită secțiune a locuinței și cu siguranță îi va da prestanță. În alegerea perdelelor, materialul pe care îl alegi va determina cum va “cădea” perdeaua (datorită greutății care face ca materialul să se așeze într-un fel caracteristic) și, de asemenea, are un cuvânt de spus și în alegerea lungimii. Sunt materiale care au un luciu și o prețiozitate ce le fac potrivite pentru spații mai formale și, în general, sunt lăsate mai lungi pentru un efect dramatic. Alte textile sunt folosite pentru un aspect mai relaxat și arată cel mai bine la o lungime care abia atinge podeaua. Perdelele transparente sunt, însă, mai mult decorative, iar pentru un efect vizual impresionant vă recomandăm să le combinați cu draperii.

Indiferent că vă doriți perdele și/sau draperii, la noi găsiți o gamă largă. În plus, vă putem ajuta să le alegeți pe cele mai potrivite care vor face din încăperea în care le veți amplasa să prindă viață.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.