Ghidul Serviciilor
Innovative Web Projects
inapoi la firma 72 vizite
Poza Realizare magazin online
Foto

De ce comert electronic (magazin online)?

Pentru orice companie care isi doreste sa creasca, comertul electronic reprezinta una dintre cele mai mari oportunitati, in prezent, pentru a atinge noi clienti si a creste vanzarile. A-ti vinde produsele sau serviciile online este similar cu a avea un magazin deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, in tot timpul anului. Comertul electronic este o solutie ideala, deoarece iti permite sa atingi toti clientii potentiali pentru produsele sau serviciile tale si, in acelasi timp, sa automatizezi o mare parte din procesul de vanzari.

Beneficii comert electronic

1. Pot fi vandute produse, servicii, documente, imagini chiar si idei ca fisiere ce pot fi descarcate pe Internet. 2. Plasarea imediata a anunturilor online referitoare la oferte speciale sau oferirea de discounturi care sa genereze vanzari online. 3. Preluarea automata a comenzilor, in orice moment. 4. Raspuns automat transmis clientilor fara a avea nevoie de personal suplimentar. 5. Stoc si date, usor de urmarit, privind vanzarile.

Oferta Realizare Magazin Online

Procesul de realizarea unui magazin online este asemanator ca cel al unui website de prezentare, insa este conceput special pentru nevoile comerciantilor si cuprinde mai multe functii precum: adaugarea unui numar nelimitat de produse, gruparea acestora in categorii , in functie de culori , marimi si specificatii tehnice, crearea de galerii pentru fiecare produs, categorii de preturi, promovarea produsului pe anumite pagini, adaugarea de bannere si oferte promotionale si multe altele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.