Ghidul Serviciilor
Alfa Car - Transport Si Expeditie Marfa, Galati
inapoi la firma 121 vizite
Poza Descriere firma
Foto

Am demonstrat timp de 20 ani ca putem si va descriem si Dvs experienta , de a fi transportator in Romania.

 

Am inceput activitatea in anul 1994 cu un singur camion si am ajuns ca acum in 2014 sa detinem un numar de 20 de autotractoare cu semiremorci prelata , o cifra frumoasa dupa 20 de ani – 20 de camioane.Extinderea activitatii s-a facut treptat si am reusit sa demonstram prin calitatea serviciilor si eficienta ca putem tinti la un loc in topul companiilor transportatore din Romania.

 

Acest lucru ne-a ambitionat si am decis ca odata cu implinirea a 20 de ani de activitate si a cererii mari de pe piata interna si internationala sa lansam Alfa Car Expeditii , o divizie a companiei Alfa Car care va avea ca obiectiv principal sustinerea si satisfacerea nevoilor clientului prin prezentarea celui mai eficient mod de transport la cele mai bune preturi.

 

Demonstrand in acesti 20 de ani ca putem sustine aceasta activitate de transport dorim ca si aceasta divizie sa poata demonstra acest lucru si ca dupa 20 de ani sa putem spune ca …. am demonstrat si vom demonstra ca se poate face transport in Romania si nu numai.

Va putem demonstra si Dvs ca “se poate”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.