Ghidul Serviciilor
Smart Capa Tech
inapoi la firma 79 vizite
Poza Devino un distribuitor STMAG
Foto

Devino un distribuitor STMAG.RO 

Vrem sa facem produsele noastre cat mai disponibile posibil pentru piata din Romania si pentru asta avem nevoie de ajutor din partea expertilor locali. Atunci cand vindem produse catre profesionisti, ne dam seama ca reteaua de distributie si competenta face diferenta intre success si esec. Daca va puteti identifica cu produsele si cerintele noastre, va rugam sa luati legatura cu noi pentru a discuta despre cum putem impreuna, sa crestem o afacere de succes.

De Ce STMAG.RO ? Vrem sa pozitionam produsele noastre ca o gama de produse pentru profesionisti, astfel incat oamenii din vanzari sa devina niste adevarati profesionisti. Acest lucru inseamna ca suntem in cautarea de parteneri, care sunt activi sau au un trecut in instalatii electrice, design de lumina, management de proiect, dezvoltare imobiliara, administratori de cladiri, arhitecti etc. Compania pe care o cautam trebuie sa se caracterizeze prin dorinta de promovare in mod activ a produselor noastre pe piata locala si sa investeasca in a se face cunoscut. Noi intelegem ca ati putea fii un vanzator de mai multe branduri, dar ne asteptam sa reflectati asupra produselor noastre , atunci vom dovedi de ce merita sa va implicate in proiectul SMART TECH al STMAG.RO.

Putem sa va asistam pe toata perioada proiectelor aflate in derulare, atat cu solutii tehnice cat si suport logistic. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.