Ghidul Serviciilor
Aldomini Absolut - Consultanta Sisteme Management Mogosoaia, Ilfov
inapoi la firma 250 vizite
Poza Consultanta HACCP
Foto

Sistemul de Management al Siguranţei Alimentului - HACCP Ce este HACCP ? Analiza riscurilor prin punctele critice de control (Hazard Analysis, Critical Control Points), Sistem de Management al Siguranţei Alimentului (o abordare sistematică şi profesională), ce se bazează pe urmatoarele principii:

De ce are nevoie de firma Dumneavoastră de HACCP?

Continuitatea activităţii de producere a alimentelor este condiţionată în mod decisiv de restructurarea sau modernizarea unităţilor de producţie, de implementarea normelor de igiena si bune practici de lucru, precum si de implementarea sistemului HACCP, pentru producerea de alimente sigure pentru consum.

Care sunt avantajele sistemului HACCP pentru o societatea comercială:

Specialistii nostrii, cu experienţă in domeniul managementului  siguranţei alimentare,  vă ofera servicii de instruire si consultantă pentru implementare HACCP, conform urmatoarelor standarde:

Etapele de implementare sunt următoarele:

Codex Alimentarius este o colecţie de standarde alimentare adoptate la nivel internaţional, care au ca scop declarat protecţia sănătăţii consumatorilor şi asigurarea practicilor corecte în comerţul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude şi pentru distribuţia către consumator, prevederi în ceea ce priveşte igiena alimentară, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare şi prezentare, metode de analiză şi prelevare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.