Ghidul Serviciilor
Artmax, Service Gpl, Bucuresti
inapoi la firma 179 vizite
Poza Servicii vulcanizare
Foto

In unitatea noastra se efectueaza reparatii anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii. Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind o tehnologie moderna. Oferim garantie pentru lucrarile efectuate (90 zile).

Echilibrat roti In atelierul nostru se echilibreaza roti atat cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj utilizand 2 tipuri de plumbi: plumbi cu clema (turbo si normali) si plumbi adezivi (special pentru jantele fara margine). Echilibrarea se efectueaza cu utilaje noi si competitive. In urma acestui proces roata prezinta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai buna functionare a masinii, o uzura diminuata a cauciucului, eficacitate la franare si un plus de confort.

Indreptat jante Avem o experienta bogata in indreptarea jantelor, datorita faptului ca am avut primul utilaj de indreptat jante de aliaj din Romania, din anul 2000 folosidu-l in fostul atelier din Baba Novac. Pentru o eficienta maxima indreptam 80% din jante la rece, la restul de 20% fiind necesara incalzirea lor, pentru a putea fi indreptate fara a se sparge sau a se fisura. Jantele deja sparte sau fisurate trebuiesc indreptate apoi sudate. Avem un personal calificat si experimentat in acest domeniu, putand indrepta orice janta indiferent de gradul de avarie.

Montat jante La noi in atelier se monteaza jante noi, pe care le protejam impotriva zgarieturilor cu ajutorul unui aparat profesional de montat/demontat jante. Pentru montarea jantelor noi, personalul nostru foloseste un kit ajutator ce consta in inele si prezoane specifice fiecarei marci de masina.

Montat anvelope Manvelopelor se face cu ajutorul utilajelor profesionale de catre lucratori cu experienta, la montarea anvelopelor se foloseste o solutie speciala penru etansare. Acest proces ocupa un timp foarte scurt. Dupa montarea anvelopei este indicata echilibrarea acesteia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.