Ghidul Serviciilor
Atom Industrial - Usi Industriale Si Echipamente De Andocare, Timisoara
inapoi la firma 789 vizite
Poza Camere de incarcare
Foto

Camera de încarcare este un sistem independent, ce contine o serie de componente relevante: rampa de egalizare, obturator termic si usa sectionala; împreuna cu platforma de baza si cu un camera(izolata sau neizolata termic) formeaza un sistem de andocare de sine statator si complet, fiind amplasat în afara usilor unui depozit sau terminal. În ciuda diferentelor de temperatura ce pot aparea între depozit si exterior, spatiul de andocare asigura control asupra temperaturi la care se efectueaza operatiunile. Sunt satisfacute nevoile majoritatii operatorilor.

Aceeasi capacitate de depozitare, cladire mai mica

Spatiul de încarcare face posibila mutarea spatiului de manevra (încarcare – descarcare) în afara cladirii, eliberând astfel o parte însemnata de spatiu din interiorul cladirii.

Izolare termica mai buna

Spatiul de încarcare creeaza o bariera de protectie între cladire si vehicul, contribuind la îmbunatatirea conditiilor de lucru si economisirea energiei electrice. Egalizatoarele si obturatoarele termice sunt integrate în camera de încarcare, formând împreuna un sistem Autodock®.

Constructii mai ieftine

Nefiind nevoie de o fundatie sau de vreun edificiu de beton, costurile construirii cladirii se reduc.

Structura metalica

-Neizolate

-Izolate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.