Ghidul Serviciilor
Atom Industrial - Usi Industriale Si Echipamente De Andocare, Timisoara
inapoi la firma 789 vizite
Poza Usi cu deschidere rapida
Foto

Usile de mare viteza sunt proiectate pentru a fi folosite în acele ramuri ale industriei unde traficul este intens. Atom Industrial ofera o selectie larga de usi de mare viteza concepute pentru o paleta larga de utilizari interioare, exterioare si chiar în conditii speciale.

Focus pe nevoile clientilor

Multi clienti au nevoie de eficienta ridicata în productie si distributie. Fluxuri intense de transfer de materiale necesita timpi scurti de trecere si usi sigure si eficiente. Usile de mare viteza vin sa întâmpine aceste nevoi. Unele aplicatii, precum industria procesarii alimentelor, au nevoi speciale, în consecinta un model special de usa de mare viteza le sta la dispozitie.

Timpi scurti de trecere

Usile de mare viteza au o viteza de deschidere de pâna la 2.5 m/s, fapt ce asigura:

– Timp scurt de trecere

– Eficienta mare a muncii

– Economisiri de energie

Viteza mare de deschidere minimizeaza în acelasi timp riscul ciocnirii de usa.

Operare sigura

Un nivel ridicat de siguranta în folosirea usilor este vital, nu facem compromisuri când vine vorba de siguranta. Pentru siguranta personala, toate usile de mare viteza au un senzor integrat în partea de jos; la prima urma de contact usa se opreste si se deschide. Toate usile de mare viteza sunt în acord cu standardele europene si sunt marcate CE.

Chiar si usile de mare viteza sunt uneori lovite de vehicule. În mod normal acest lucru ar cauza timpi morti si interventii de service. Totusi, usile de mare viteza sunt echipate cu sistem de desprindere, un sistem de auto-reparare. Acest lucru înseamna ca în urma unui impact cu un autovehicul, usile pot fi resetate (manual sau automat) în câteva minute, fapt ce asigura un flux de trafic continuu si eficient.

Fiabilitate ridicata

Usile de mare viteza sunt operate în mod direct de catre un angajat. Constructia lor este simpla, robusta si fiabila. În cazul unor pene de curent toate usile de mare viteza pot fi operate manual. Usile de mare viteza sunt produse în unitati certificate cu standardul de calitate ISO 9001 Quality – sistem de asigurare si cu standardul ISO 14001 – sistem de management al mediului.

 

Service si reparatii

Toate usile necesita mentenanta periodica indiferent de aplicatia care le foloseste, pentru a obtine functionalitate optima în orice moment si pentru a reduce cazurile de necesitate a unor reparatii. Operatorii de service Atom industrial se ocupa de problemele urgente în mod eficient si cu minimum de întârziere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.