Ghidul Serviciilor
Avangart Construct, Cluj-Napoca - Constructii Industriale
inapoi la firma 251 vizite
Poza Constructii cu destinatii speciale
Foto

Pentru cei care sunt deja familiarizati cu domeniul constructilor aceste structuri cu destinatii speciale nu reprezinta sub nicio forma o necunoscuta. Precum bine stim, ca in orice alt domeniu, chiar si aici avem de-a face cu o clasificare riguroasa a cladirilor, iar acest segment este unul al carui nume pare a fi predestinat. Vorbim despre constructii cu destinatii speciale deoarece acestea trebuie sa indeplineasca anumite cerinte deosebite si trebuie sa raspunda unor solicitari destul de variate si complicate, astfel incat oricat de numeroase ar fi acestea, efectele sa nu apara in nicio circumstanta astfel incat sa isi puna amprenta intr-un mod defavorabil asupra cladirii.

Realizarea acestor tipuri de constructii necesita baze solide, reale, teoretice si practice din domeniul constructiilor, abilitati pe care noi le stapanim foarte bine. De aceea punem la dispozitia clientilor nostri experienta si cunostintele noastre in ceea ce priveste construirea de structuri cu destinatie speciala precum unitatile militare, spitalele, bibliotecile, monumentele funerare, bazinele hidrotehnice sau alte tipuri de constructii care sa prezinta un nivel similar de solicitari.

Aceste lucrari au in general anumite particularitati ce trebuie respectate de la inceputul proiectului si pana la final. Abaterile de orice tip ies din discutie in mod automat deoarece structurile speciale au acest caracter particular care le face imperios de urmarit, astfel incat lucrarile sa fie bine realizate, iar constructia sa fie una durabila.

Realizarea acestor tipuri de lucrari solicita interventia unei echipe specializate care sa concretizeze si sa transpuna in mod practic cunostintele teoretice. Cunoasterea foarte buna a solicitarilor si incarcarilor ce pot sa apara pe durata de exploatare a constructiei, dar si a materialelor ce pot asigura un plus de siguranta cladirii in sine este vitala in ceea ce priveate activitatea de construire a structurilor de acest tip.

Noi ne imbogatim in mod constant cunostintele astfel incat fiecare lucrare sa fie un real succes. Nu ne lipsesc normativele si bazele de calcul ce insotesc flerul specific fiecarui constructor bun care are in spate un adevarat portofoliu de lucrari.

Realizam aceste tipuri de constructie inca din faza de proiectare si pana la executia efectiva. Ne implicam activ in ceea ce priveste asigurarea confortului plecand de la ipoteza ca structura, termoizolatia, hidroizolatia si finisajele unor astfel de structuri reprezinta necesitati ale constructiilor cu destinatii speciale si nu mofturi de ultim moment.

Cunoastem importanta unui bazin de stocare a apei potabile asa cum recunoastem si necesitatea conlucrarii tuturor materialelor astfel incat acestea sa lucreze ca un veritabil monolit solid si sigur in ceea ce priveste exploatarea ulterioara.

Credem in dezvoltarea acestui segment de constructii si in permanenta ne specializam pe acest segment pentru a oferi tuturor ceea ce este important. Siguranta in exploatare in conditii speciale face parte din obiectul nostru de activitate si tocmai de aceea noi alegem sa trecem pe cartea noastra de vizita chiar si aceasta solicitare ca fiind o realizare. Solicita-ne ajutorul ori de cate ori ai nevoie de noi. Cerintelor tale le vom raspunde cu cele mai bune solutii si idei pertinente, sigure si mai ales durabile de-a lungul perioardei de exploatare a cladirii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.