Ghidul Serviciilor
Avangart Construct, Cluj-Napoca - Constructii Industriale
inapoi la firma 250 vizite
Poza Constructii poduri
Foto

Podurile sunt unele dintre cel mai importante structuri in ceea ce priveste constructiile. Pretentioase, insa teribil de aratoase, podurile au fascinat dintotdeauna pe toata lumea. Un element emblematic in tara noastra este si va ramane pentru totdeauna cel mai probabil podul construit de catre celebrul Anghel Saligny la Cernavoda.

Pentru ca sunt structuri masive, ce gazduiesc un nivel intens de trafic, aceste structuri trebuie construite cu o atentie deosebita, respectand intrutotul conditionarile mentionate in cadrul nosrmativelor si a legislatiilor in vigoare. Podurile sunt structuri care suporta un grad mare de incarcare, si a caror reazeme trebuie calculate de asa natura astfel incat descarcarea sa se faca fara probleme si fara a conduce catre cedarea acestor elemente.

Desi pare greu de crezut aceste structuri se pot comporta destul de ciudat atunci cand calculul de rezistenta nu este unul foarte bine realizat. Putem da ca exemplu aici binecunoscuta structura metalica de la Tacoma Narrows, un pod metalic a carui tablier a cedat din cauza faptului ca incarcarea din vant initial calculata nu a corespuns cu conditiile de incarcare reale, acestea din urma fiind mult mai mari. Acest lucru a condus catre un colaps al podului, acesta fiind purtat de catre vant intr-un mod aproape de neimaginat, iar imaginile surprinse pe camera pot fi gasite chiar si acum pe internet, dupa 75 de ani, ca marturie a faptului ca si cei mai experimentati constructori pot fi luati prin surprindere.

Noi, cei de la Avangart.org am invatat din toate aceste lectii pe care natura, dar si utilizarea umana ni le da in fiecare zi. Tocmai de aceea realizam poduri care sa poata raspunde nevoilor tuturor utilizatorilor, structuri care sa poata fi exploatate zi de zi in conditii de maxima siguranta si confort.

Punem in opera cele mai performante materiale, special destinate acestor tipuri de lucrari si suntem dedicati intrutotul muncii pe care o prestam. Avem o grija deosebita fata de toate detaliile, incepand de la faza de dimensionare si terminand cu aplicarea vopselei de protectie a zonelor de stropire a podurilor.

Realizam proiectarea si executia podurilor, avand grija sa luam in ca;cul fiecare incarcare specifica, incepand de la greutatea proprie a structurii in sine si terminand cu cerinta de maxima securitate, si anume calculul in ceea ce priveste rezistenta la incarcari seismice. Acest lucru este foarte important deoarece vorbim despre structuri ale caror fundatii sunt prelungite in mediul exterior cu ajutorul pilonilor de sustinere, care sunt amplasati punctual, in mijlocul fiecarei deschideri anterior dimensionate. Un seism poate actiona distinct in acest caz, cel putin fata de cel al unei constructii normale a carei functii poate prelua incarcarile pe intreaga suprafata.

Avangart.org va poate oferi mult mai multe detalii in acest sens. Tot ceea ce tine de rezistenta, dar si de punerea in opera a materialelor in scopul realizarii unor structuri cu adevarat spectaculoase, asistenta tehnica specifica acestor tipuri de lucrari, cu toatele va pot fi oferite doar contactandu-ne sau trimitandu-ne o cerere de oferta in acest sens. Va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare, astfel incat realizarea proiectelor dumneavoastra sa fie realizata in mod eficient si mai ales durabil.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.