Ghidul Serviciilor
Avangart Construct, Cluj-Napoca - Constructii Industriale
inapoi la firma 251 vizite
Poza Pardoseli Industriale
Foto

Chiar daca pardoselile industriale sunt elemente ce tin in mod deosebit de segmentul industrial asa cum dealtfel le spune si numele, aceasta nu inseamna ca aceasta ramura a constructiilor nu este importanta. Din contra am putea spune, categoriile de pardoseli industriale s-au diversificat foarte mult in ultimii ani, ajungand ca acestea sa detina o pondere ridicata la nivel de cerere de oferta, respectiv oferta.

Atunci cand raportam un obiect ca facand parte din segmentul industrial este cert ca in acest sens exista o serie de conditionari ce trebuie respectate. Rezistenta la solicitari extreme, dar si calitatea foarte buna a executiei sunt criterii pe care noi, specilistii de la Avangart.org le cunoastem foarte bine si pe care le indeplinim atunci cand vine vorba despre o lucrare de acest tip.

Fie ca vorbim despre pardoseli autonivelante, despre sape cu intarire rapida sau despre sape normale, despre pardoseli antistatice sau antiscanteie sau despre pardoseli epoxidice sau poliuretanice, acestea sunt in mare domeniile noastre de activitate carora le acordam o deosebita atentie. Specializarile noastre si experienta indelungata ne-au ajutat sa deprindem destul de multe secrete ale realizarii acestor tipuri de lucrari. Siguranta in exploatare este un criteriu pe care nu doar o constructie la nivel de pereti si acoperis trebuie sa o indeplineasca, ci si din punct de vedere al substratului orizontal, in speta a pardoselii.

Echipele noastre sunt pregatite in orice moment sa faca fata oricaror provocari, indiferent de natura acestora. Noi cunoastem avantajele folosirii acestor tipuri de acoperiri si alegem sa le transmitem mai departe, astfel incat oricine sa stie ca are la indemana modalitati din cele mai elegante de a-si imbunatati aspectul cladirilor. Eficienta si rezistentele ridicate ale produsului finit, aspectul estetic mult imbunatatit fata de pardoselile clasice, binecunoscute deja, costurile scazute ale materialelor si ale serviciilor de punere in opera, dar si facilitatea intretinerii si caracterul modern al acestora sunt doar cateva dintre lucrurile care ne pot determina sa ne indreptam atentia catre aceste produse.

Foarte importanta de stiut este faptul ca aceste tipuri de pardoseli (beton elicopterizat, sape autonivelante, cu capacitate de autovibrare, platforme betonate, pardoseli sintetice (epoxidice sau poliuretanice), pardoseli finisate mecanic, pardoseli cu insertie de quartz) au patruns foarte bine pe piata din Romania. Acestea ofera o alternativa perfecta la straturile de uzura obisnuite, sunt usor de intretinut si pot fi colorate dupa bunul plac sau conform paletarului de culori RAL.

Din punct de vedere al rezistentelor aceste tipuri de pardoseli se pot lauda cu valorile cele mai inalte. Traficul si solicitarile sau incarcarile punctuale sau distribuite trebuie luate in considerare atunci cand se vorbeste despre realizarea unei pardoseli de tip industrial. Pentru aceasta va fi intotdeauna necesara interventia unei echipe specializate pe care Avangart.org o poate pune la dispozitie. Personalul calificat, motivat de atingerea celor mai inalte obiective, cu experienta vasta atat in ceea ce priveste tehnologiile deja consacrate de punere in opera a materialelor, cat si in ceea ce tine de modalitatile moderne de realizare a acestora.

Va asteptam cu cele mai bune oferte, cu sfaturi tehnice si cu solutii inovatoare, astfel incat lucrarile de realizare a pardoselilor sa nu va dea dumneavoastra batai de cap. Specialistii sunt cei care trebuie sa se ocupe de lucrurile speciale, iar aceste lucrari reprezinta si specialitatea noastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.