Ghidul Serviciilor
Avangart Construct, Cluj-Napoca - Constructii Industriale
inapoi la firma 250 vizite
Poza Structuri metalice
Foto

Din ce in ce mai mult in ultimii ani se urmareste construirea structurilor in conditii perfecte de siguranta atat in ceea ce priveste utilizarea materialelor specifice, cat si in ceea ce priveste exploatarea ulterioara de catre utilizatori.

Gama de structuri metalice este diversa si include realizarea fiecarui element structural in parte care va ajuta in ceea ce priveste sustinerea cladirii ca ansamblu. Cand facem referire la structuri metalice acest lucru inseamna de fapt scheletul portant al casei ce urmeaza a fi construite, pentru cazul locuintelor civile, sau scheletul halei industriale, pentru cazul in care vorbim despre unitati de productie de nivel industrial.

Care sunt componentele unei structuri metalice? Putem face aici referire la stalpi, grinzi, panouri sandwich, contravantuiri si rigle. Toate aceste aceste elemente constituie structura cladirii pe care trebuie sa o executam, una care trebuie sa reziste cat se poate de bine solicitarilor ce pot aparea pe toata durata de utilizare a constructiei.

Avantajele structurilor metalice sunt unele cu adevarat de necontestat. Acestea sunt utilizate din ce in ce mai mult datorita proprietatilor foarte bune experimentate in cazul miscarilor seismice, dar si in ceea ce priveste solicitarile uzuale. Structurile metalice ofera un grad sporit de flexibilitate, lucru care le asigura in acest fel siguranta in exploatare pentru cat mai multa vreme. Putem vorbi asadar despre durabilitate mai mare, dar si despre siguranta utilizatorilor, lucruri care conteaza cu adevarat atunci cand vine vorba despre constructii.

Elasticitatea structurilor metalice este in mod clar mult mai mare decat in cazul structurilor din beton. Acest lucru le face sa fi mult mai usor de utilizat chiar si in cazul unor deschideri mari, precum in cazul halelor care au nevoie de acest lucru mai ales daca vorbim despre unitati de productie sau de depozitare.

Structurile metalice pot fi executate din zinc sau pot fi realizate pe sistem clasic, din profile, acest lucru contribuind la o usurare a greutatii totale a constructiei, lucru care poate cantari destul de mult, mai ales in cazul unui teren de fundare cu proprietati mai slabe. O greutate redusa mai inseamna de asemenea si o solicitare mai mica aferenta cladirii, deoarece greutatea proprie este una dintre constantele luate in orice calcul de proiectare structurala.

Noi, cei de la Avangart.org cunoastem toate aceste lucruri si tocmai de aceea venim in intampinarea utilizatorilor cu tot ceea ce inseamna materiale de cea mai buna calitate in constructii. Constructiile pe structura metalica reprezinta unul dintre domeniile in care specialistii nostri isi pot aduce aportul, contribuind la realizarea unor structuri flexibile, gata de utilizare, intr-un timp mult mai scurt decat in cazul constructiilor uzuale din beton.

Suntem implicati in mod activ in ceea ce inseamna sustinerea acestor proiecte de constructii, si sprijinim realizarea acestor imobile prin echipe de lucru specializate, gata sa raspunda necesitatilor fiecarui utilizator in parte. Realizam detalii de executie din cele mai complicate, iar structurile metalice realizate sunt gata de a fi date in exploatare, reusind astfel sa imbinam o necesitate a lumii reale, constructiile, cu o alta necesitate ce tine de protectia mediului inconjurator. Realizam astfel constructii eco-friendly, din materiale care sa ne protejeze atat pe noi, cat si pe generatiile viitoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.