Ghidul Serviciilor
Best Macarale Utilaje - Service Si Mentenanta Periodica Automacarale, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 915 vizite
Poza Utilaje de constructii lucru la inaltime
Foto

Inca de cand am aparut pe piata din Romania ca si societate in domeniul inchirierilor de utilje de constructii cu activitate la inaltime, va punem la dispozitie diverse servicii  pentru ca activitatile sa se realizeze in siguranta maxima.

Exista cateva avantaje pe care le oferim in plus fata de restul societatilor din Romania, iar acestea fac referire la calitatea serviciilor noastre, profesionalismul echipei, numarului mare de utilaje si bineinteles suportului oferit.

In plus, calitatea serviciilor noastre este garantata de catre clientii nostri care si-au aratat multumirea fata de serviciile pe care le oferim cu fiecare ocazie. Astfel, serviciile noastre care sunt puse la dispozitia dumneavoastra sunt urmatoarele:

Nacele cu brat articulat si telescopic, electrice si diesel – prin acest serviciu, iti oferim nacele pentru diferite inaltimi cu functionare electrica dar si diesel

Nacele tractabile si pe senile – aceste utilaje fata de cele mentionate mai sus sunt destinate pentru activitati mai diferite.

Platforme tip foarfeca electrice si diesel – comparativ cu utilajele denumite nacele, aceste platforme va ofera o inaltime mai mica, ele fiind destinate pentru munca la o inaltime cuprinsa intre 6.57 metri si pana la 18 metri.

Utilaje de constructii pentru lucru la inaltime – pe langa toate utilajele mentionate mai sus, societatea noastra va mai pune la dispozitie diverse telehandrale sau stivuitoare cu brate telescopice rotative

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.