Ghidul Serviciilor
Bodnar Group - Productie Mobila La Comanda Cluj-Napoca
inapoi la firma 1410 vizite
Poza Design Mobilier la Comandă
Foto

Designul viitorului dvs mobilier incepe cu o idee. Bineinteles, cea mai importanta idee este cea a clientului. Noi, cu ajutorul designerilor nostri specializati valorificam ideile clientilor, le transpunem in proiecte 3d arhitecturale si le dam viata prin serviciile de productie profesionala. 

Pentru usurarea procesului este important sa cunoasteti masurile exacte ale spatiului ce urmeaza a fi mobilat, sa va ganditi la o paleta de culori si sa ne oferiti putin timp pentu a va cunoaste mai bine.

In functie de personalitatea dvs, designerii nostri vor proiecta intr-un design 3d spatiul vizat exact asa cum vi-l imaginati. Mobilierul la comanda este cea mai buna varianta de a va pune in valoare spatiul pe care il veti folosi, prin urmare designerii nostri arhitecturali tin cont de spatiul pe care-l doriti sa-l amenajati, astfel incat fiecare proiect este unic si realizat intr-un mod profesionist.

Proiect 3D

Serviciile de design arhitectural pentru piesele de mobilier la comanda sunt oferite drept bonus pentru orice lucrare pe care ne-o oferiti.

Este important de mentionat faptul ca orice material cu care vine clientul pentru exemplificare, inclusiv schite personale va fi luat in considerare in realizarea designului final. Va invitam sa ne contactati pentru realizarea proiectului Dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.