Ghidul Serviciilor
Bodnar Group - Productie Mobila La Comanda Cluj-Napoca
inapoi la firma 1410 vizite
Poza Mobilă pentru Dormitor la Comandă
Foto

In sprijinul unei odihne perfecte, Bodnar realizeaza mobila de dormitor la comanda pentru cele mai variate gusturi.

Va putem oferi mobila din orice tip de lemn, PAL, MDF si chiar si PVC, in stiluri variate de la modern, baroc, art deco, country style, luxury, stil american, scandinav, mobila retro sau vintage. In general, va putem oferi cam orice v-ar putea face sa va simtiti mai bine si mai confortabil in dormitorul dvs.

Mobila dormitor Hi-TECH

Dormitorul este un spatiu unde relaxarea si odihna unt elemente obligatorii. Omul modern este mult mai activ si este supu unui grad mai ridicat de stres astfel ca dormitorul trebuie sa fie o oaza de liniste. Pentru acest lucru este necear un mobilier de dormitor aspectuos, relaxant si 100% functional. Bineinteles, in designul unui interior trebuie sa se tina cont si de personalitatea si gusturile detinatorului/detinatorilor.

Cele mai importante caracteristici ale mobile de dormitor oferite de noi sunt functionalitatea, durabilitatea, apectul si finisajele perfecte. In plus, va putem oferi consultanta pentru a va realiza dormitorul mult visat. Specialistii nostri se informeaza constant despre tendinte pentru ca dvs a puteti alege dintr-o gama variata de stiluri.

Tendinte pentru mobila de dormitor

De exemplu, una dintre principalele tendinte ale urmatorilor ani se preconizeaza a fi cea a mobilei de dormitor caracterizate prin simplitate si a detalii minimaliste.

Mobila dormitor minimalist

Specialistii in domeniu au selectat doua directii principale:

O alta tendinta foarte importanta este aceea a utilizarii fiecarui centimetru din spatiul disponibil cand vorbim de locuintele urbane. Astazi, locuintele de la oras, pe fondul aglomerarii au dimensiuni mai mici, astfel ca cererea clientilor s-a format in directia imbinarii dintre functionalitate, aspect modern si durabilitate. Costurile si pretul pentru mobila de dormitor sunt de asemenea optimizate pe baza acestei cereri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.