Ghidul Serviciilor
Bodnar Group - Productie Mobila La Comanda Cluj-Napoca
inapoi la firma 1410 vizite
Poza Mobilă pentru Living la Comandă
Foto

Chiar daca la origine livingul (pe linie americana, camera de zi cu functionalitati multiple) are o semnificatie diferita fata de sufragerie (pe linie franceza spatiu de servit masa), in Romania cele doua se suprapun. Interpretat intr-o maniera specifica, mobilierul de living este destinat primirii musafirilor, relaxarii, dar si servirii mesei cu diferite ocazii. Astfel, mobila de living este realizata pentru scopuri multiple si compune un univers complex.

Mobila modernă de sufragerie

Mobila de living poate compune un spatiu destinat strict socializarii si atunci este compus din piese de mobilier precum canapea, coltare, fotolii, masute mici si piese de mobilier special create pentru diverse electronice sau poate fi destinat unor activitati mixte si atunci avem:

Mobilarea livingului poate depinde si de compartimentarea locuintei. Atfel, daca aveti un open space intre bucatarie si living, mobila din living va necesita armonizare cu cea din bucatarie si va fi compusa din piese de mobilier destinate servirii mesei si socializarii, in detrimentul unor activitati de preponderet de relaxare.

Stiluri de mobilier pentru camera de living

Mobila de living este in general moderna, cu finisaje care imprumuta din caracteristicile gadgeturilor. Acest tip de mobila de living se afla mai ales in topul preferintelor tinerilor. Mobila de living moderna si tinereasca este in special functionala, fara detalii care sa ii confere un aspect incarcat. Foarte rar se aleg imprimeuri luxoase pentru fotolii sau canapele, preferandu-se culorile uni. Stilizarile florale cum se purtau odinioara nu sunt o alegere des intalnita, iar acolo unde se opteaza pentru mobila cu detalii sculptate (prin prelucrarea CNC) are loc o adaptare pentru zilele noastre.

Biblioteca retro pentru camera de Living

Clientii care isi doresc un living cochet prefera mobila cu detalii florale sculptate, sau forme geometrice reinterpretata in stilul art deco. Alaturi de acestea, livingul are pereti gri si ferestre inalte. Toate acestea fac parte dintr-un univers ce reaminteste de locuintele nobile de demult insa interpretate intr-un stil modern, axat pe functionalitate si pe noua oferta tehnologica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.