Ghidul Serviciilor
Bodnar Group - Productie Mobila La Comanda Cluj-Napoca
inapoi la firma 1410 vizite
Poza Mobilier Directorial la Comandă
Foto

Un spatiu armonios pentru un cadru de lucru destins si placut este dat de amenajarea cu stil a mobilierului de birou directorial in care ne petrecem din ce in ce mai mult timp. Producem la comandă orice tip de mobilier directorial, de la birouri pentru directori, pentru manageri si orice alte tipuri de mobilier pentru birou. 

Mobilierul pentru un office directorial se doreste a se remarca prin functionalitate, design special si confort, atributii care pot fi dobandite prin gandirea si conceperea unor piese la comanda adecvate.

Birourile directoriale sunt de obicei spatii suficient de mari care sa poata fi mobilate dupa standardele clasice si anume:

Mobilierul pentru office directorial poate fi personalizat in functie de domeniul de activitate in asa fel incat spatiul creat sa fie unul cat mai placut si confortabil.

Identitatea vizuala a unei afaceri incepe din biroul directorial. Asadar, rafinamentul si functionalitatea biroului unui manager sunt criterii obligatorii in decorarea acestui spatiu. In functie de stilul personal al managerului birou poate fi clasic, modern sau creativ.

Birou Directorial în Imaginea Companiei

Pentru a promova cat mai bine imaginea companiei este indicat sa se urmeze o respectare a culorilor indicate in manualul de identitate vizuala. Astfel, promovarea companiei va incepe de la primul pas efectuat in interiorul sediului.

Un birou directorial trebuie sa fie si calitativ. Finishurile atente si detaliile chiar fac diferenta. Puteti opta pentru un birou directorial simplu, sau unul un forma de ”L” sau chiar “U”. Optiunile sunt nenumarate, iar dvs puteti profita din plin de oportunitatile oferite de tehnologie si de formarea specialistilor nostri.

Datorita faptului ca biroul directorial este un spatiu in care pot avea loc intalniri acesta trebuie sa fie dotat cu spatiu special de primire a invitatilor, indiferent ca vorbim de colegi sau parteneri. Astfel, acesta trebuie sa fie confortabil si pentru intalniri de afaceri in care pot avea loc simple discutii sau chiar sesiuni de lucru.

Amenajarea Birourilor Directoriale

Amenajarea birourilor directoriale se face cu materiale de cea mai buna calitate puse in valoare de tehnici care sa confere rezistenta in timp. Ultimele tendinte in materie de amenajare a spatiilor directoriale se bazeaza pe conceptul minimalist datorita beneficiilor de ordin estetic, practic si economic.

Pentru a imprumuta din propria personalitate afacerii dvs puteti alege o gama variata de combinatii. Astfel puteti opta pentru mobila directoriala cu un finish de sticla (stil Mac), combinatii metal, lemn, combinatii de texturi si de culori clasice alaturi de culori calde, singura limită fiind impusă doar de gradul de imaginatie al clientului.

Producem mobilier directorial la comandă, contactează-ne pentru o ofertă personalizată

Indiferent de optiune, rezultatele mobilierului directorial oferite de Bodnar Production vor purta amprenta calitatii noastre. Te asteptam oricand cu un email sau telefon pentru a-ti manufactura biroul de vis, pentru a ne contacta foloseste pagina de contact.

4.67 (93.33%) 3 votes

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.