Ghidul Serviciilor
Bodnar Group - Productie Mobila La Comanda Cluj-Napoca
inapoi la firma 1443 vizite
Poza Mobilier Office la Comandă
Foto

O afacere care prospera se intretine intr-un cadru de lucru primitor, luminos, estetic si confortabil cu un mobilier office de calitate. Mai mult decat atat, modul in care este amenajat biroul poate fi o carte de vizita cu care va prezentati in fata clientilor si partenerilor de afaceri, motiv pentru care, calitatea ar trebui sa fie pe primul loc. 

Amenajarea unui birou presupune o analiza a tipului de business intretinut pentru eficientizarea impartirii spatiului si pentru o propunere cat mai ergonomica si fiabila.

Impreuna cu arhitectul nostru si cu dumneavoastra schitam mobilerul office ce urmeaza a fi produs in fabrica din Cluj cu materiale de cea mai buna calitate si finisat atent de catre echipa noastra de specialisti.

Mobilierul office poate fi fabricat din PAL melaminat sau furniruit, MDF vopsit mat sau lucios si accesorizat cu sticla pentru a obtine piese de calitate superioara.

Functionalitatea mobilei office trebuie exploatata la maxim prin accesoriile folosite pentru ca mediul dumneavoastra de lucru sa fie unul confortabil si placut.

Sfaturi pentru un mobilier office

Pentru a beneficia de rezultate optime în proiectarea mobilei office vă recomandăm să luaţi în calcul câteva sfaturi:

Noi credem ca spaţiul de lucru trebuie să devină un loc în care să vă facă plăcere să reveniţi, mai ales că la birou petrecem cea mai mare parte din timp. De aceea, ne dăm toată silinţa să venim cu soluţii inovative astfel încât să creăm împreună un univers care să stimuleze activităţile cotidiene.

Amenajarea mobilierului office

Randamentul angajaţilor dvs depinde de amenajarea calitativa a birourilor. Cu cât acestea sunt mai atractive şi mai confortabile cu atât gradul de concentrare este mai mare, iar randamentul mai ridicat.

Astăzi angajaţii îşi doresc spaţii optimizate din punct de vedere al funcţionalităţii, moderne şi cât mai confortabile. De asemenea, fiecare angajat are nevoie de un spaţiu al său, aglomerarea fiind chiar un criteriu de selecţie a viitorului loc de muncă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.