Ghidul Serviciilor
Bodnar Group - Productie Mobila La Comanda Cluj-Napoca
inapoi la firma 1443 vizite
Poza Mobilier pentru Camera Copiilor
Foto

Bodnar Production poate realiza pentru camera copilului dvs mobila personalizata, adaptata nevoilor dar si preferintelor copiilor. Ne putem adapta unei varietati de stiluri de la mobilier inspirat din desenele favorite ale copilului dvs pana la mobila moderna, preferata de adolescenti.

Camera copiilor si-a schimbat aspectul de-a lungul anilor, desi elemente ce tin de universul copiiilor au fost tot timpul obligatorii. Daca pana acum ceva vreme, mobila se caracteriza in principal prin culori vii si functionalitate, astazi camera copiilor este o continuare a propriei lor personalitati. In zilele noatre, parintii schimba mai des mobilierul copiilor pe masura ce astia cresc, iar opiniile specialistilor ii sprijina in acest sens.

Casuta in Camera Copilului

Astfel, in functie de varsta designul interior al camerei copiilor dvs va necesita modificari. Unii parinti, pentru a minimiza costurile aleg piese de mobilier care isi pot schimba forma prin mici „artificii” astfel incat durata acesteia de viata sa fie mai mare.

De exemplu, clasicele patuturi se pot transforma in divane, care pot fi folosite ulterior de copil dar cu alt scop decat acela de a dormi.

Noile tendinte in materie de design interior pentru camera copilului se axeaza pe efecte speciale de culori si pe complementaritate.

Mobila, nu este doar o piesa de mobilier, rupta din context ci se armonizeaza cu alte elemente precum culoarea peretilor, a draperiei, a podelei. Fiecare element al camerei poate reprezenta un colt special al copilului dvs astfel ca este important inainte de proiectare sa se creeze o „poveste” completa.

Pregatirea pentru designul mobilierului

Este foarte important ca la efectuarea comenzii sa aveti un plan in minte privind mobilierul si sa veniti cu informatii legate despre culoarea peretilor, dimensiunile camerei, culoarea parchetului, a usii etc.

Sunt foarte utile inclusiv poze ale altor domitoare care sa ne ofere un punct de start in realizarea celui mai bun mobilier posibil pentru camera copiilor.

Recomandare pentru mobilierul de copii

Patul Trenulet

In general, recomandam pentru camera copiilor mobila din PAL sau MDF, dar cu canturi ABS pentru o mai buna protectie si pentru utilizare pe termen lung.

De exemplu, se pot realiza paturi sub forma de vagon care a contina prin design sifonier, dulapuri, spatii special de depozitare, sau din contra mobilier care integreaza birou de lucru, o mini-biblioteca si sifonier, sau toate acestea pot fi realizat separat in functie de spatiul dinsponibil. Arhitectii nostri vor lucra impreuna cu clientul la fiecare proiect, astfel incat ceea ce ei realizeaza ca design mobilier 3D, noi transpunem in realitate.

Comanda?i mobilier pentru camera copiilor la un pret corect

Indiferent de stilul pe care il veti alege pentru dormitorul copiilor noi va putem face visele sa devina realitate, trebuie doar sa ne contactati la numarul de telefon de pe site sau pe email pentru mobilierul copiilor de vis.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.