Ghidul Serviciilor
Bodnar Group - Productie Mobila La Comanda Cluj-Napoca
inapoi la firma 1410 vizite
Poza Productie Mobilă la Comandă
Foto

Etapa de productie se refera la procesul efectiv de prelucrare. In procesul de productie intra subprocese precum debitare, asamblare, furniruire, finisarea si montarea pieselor de mobilier.

 Acordam o foarte mare atentie fiecarui tip de subproces pentru ca rezultatul final sa fie exceptional. Procesul de fabricare incepe cu receptia materiilor prime semifabricate din lemn, accesorii de montare si fixare si se incheie cu montajul profesional al acestora.

Pentru a da in proces construirea mobilierului, in calitate de client trebuie sa cunoasteti cateva aspecte importante care ne vor ajuta sa avem o colaborare frumoasa de la prima strangere de mana.

Bodnar Group produce mobila la comanda

Activitatea de baza a noastra consta in realizarea la comanda a oricarui tip de mobilier astfel incat va oferim o gama foarte variata de mobila cum ar fi amenajarea spatiilor HORECA, birouri operationale si birouri manageriale, bucatarie, mobila dormitor, mobila living, dressinguri, dulapuri cu usi glisantemobilier pentru baie si hol, mobilier pentru birouri open space, solutii pentru depozitare dosare si consumabile birou.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.