Ghidul Serviciilor
Best Auto Lpg Srl - Club Gpl
inapoi la firma 365 vizite
Poza Instalatii GPL
Foto

VSI este o prescurtare de la „Injectia secventiala de vapori”. Acest sistem de combustibil alternativ este cel mai avansat sistem de injectie de vapori la dispozitie pe piata. Sistemul VSI este disponibil atât pentru GPL cât si pentru CNG si este de asemenea potrivit pentru motoarele cu injectie directa de benzina (VSI-DI). Cu acest sistem nu exista nici o diferenta cu deplasarea pe benzina. Cu ajutorul sistemului VSI Prins face eforturi pentru a optine emisii optime si de reducere a costurilor.

Acest sistem de combustibil alternativ este dezvoltat în strânsa colaborare cu Keihin Corp. din Japonia, unul dintre producatorii de injectoare din lume si un nume care înseamna calitate si fiabilitate OEM. Sistemul VSI este pe deplin integrat cu ECU al vehiculului prin metoda „master-slave”, ceea ce-l face compatibil cu EOBD, prin urmare emularea de semnale nu este necesara.

Cheia acestui sistem o reprezinta componentele de o calitate OEM special concepute pentru aplicatii GPL si CNG. Toate componentele sunt în conformitate cu cele mai stricte reglementari si atestari în domeniu. Instalarea componentelor este forte facila datorita designului compact al acestora. Software-ul de diagnosticare este unic si special dedicat care permite reglarea fina a sistemului VSI pentru performante optime si de reducere a emisiilor poluante.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.