Ghidul Serviciilor
Best Auto Lpg Srl - Club Gpl
inapoi la firma 365 vizite
Poza Instalatii GPL
Foto

Calculatorul ZENIT PRO este produs de AUTRONIC ITALIA la cele mai inalte standarde tehnologice de noua generatie, fiind special  construit pentru autoturisme din clasa superioara pentru motoare cu 4, 6 sau 8 cilindri;

Calculator “ECU” este creierul instalatiei, fiind componenta cea mai importanta;

Unitatea electronica ZENIT PRO OBD este dotata standard cu modul de autoadaptare in functie de OBD-ul autoturismului , nefiind necesar nici un reglaj ulterior dupa montajul si calibrarea instalatiei GPL.

Carcasa si conector de 48 PINI inchise ermetic (AIRPROOF);

Procesor de ultima generatie – JAPONIA cu tehnologie “DOUBLE MEMORY”;

Comutator secvential automat de la benzina la gaz;

Unitatea de control GPL proceseaza semnalele primite de la calculatorul masinii si controleaza fiecare injector individual similar injectoarelor corespunzatoare pe benzina;

Instalatia GPL secventiala – ZENIT PRO este omologata RAR – OCP cu certificatele de conformitate nr. 4030  si nr. 3819 cu puteri cuprinse intre 38 kw-220 kw Euro 2, 3, 4 si 5, avand la baza ultimele tehnologii de proiectare si productie din domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.