Ghidul Serviciilor
Best Auto Lpg Srl - Club Gpl
inapoi la firma 365 vizite
Poza Pret
Foto

Preturile instalatiilor GPL pot fi stabilite in functie de: echipamentul standard ce se preteaza autoturismului dumneavoastra sau care poate fi configurat in functie de alegerea dumneavoastra si recomandarea noastra. Vom tine cont de urmatoarele caracteristici:

Pretul inspectiilor periodice este stabilit in functie de tipul instalatiei GPL ce echipeaza autoturismul si cuprinde: verificarea parametrilor GPL si schimbarea filtrelor.Reparatiile se calculeaza in functie de complexitatea lucrarii si ora manopera.Kitul dedicat reprezinta o instalatie GPL si are in componenta lui echipamente bine stabilite insotite de o tehnologie de montaj specifica autoturismului pentru care a fost proiectat.Acest kit ofera clientilor siguranta autovehicului pe care se va monta instalatia GPL. Specialistii nostri recomanda atentie in momentul alegerii tipului de kit. Foarte multe service-uri, dorind sa realizeze mult mai ieftin lucrarea, aleg gresit si creaza neplaceri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.